S.C. INDOR S.A.
Str. Colonel Vasiliu nr. 74, loc. Dorohoi, cod 715200, jud. Botosani
tel. 0231 606203, e-mail: 5zone@indor.ro

Termeni si conditii
Bine ati venit pe site-ul S.C. INDOR S.A., www.indor. ro. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si efectuarea unor comenzi semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa 5zone@indor.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon 0231 606203.
Informatii despre produs
1. Echipa S.C. INDOR S.A. face toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe website. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dumneavostra si cea a produsului in sine.
2. Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.
3. Este posibil ca anumite produse sau marimi sa nu fie disponibile. Daca sunteti interesat de o comanda va rugam sa ne contactati (telefonic sau prin e-mail) si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil cu lamuriri asupra comenzii dumneavoastra.
Obligatiile dumneavoastra ca utilizator
1. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de contact.
2. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc., continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.
Cumpararea produselor
Puteti comanda produsele firmei noastre online folosind formularul de comanda. Toate campurile formularului trebuie completate obligatoriu.
Pentru orice informatii suplimentare, adresati-va cu incredere S.C. INDOR S.A. la nr. de telefon 0231 606203 sau prin e-mail la 5zone@indor.ro.

Plata si livrarea
1. Plata se face ramburs, la primirea coletului.
2. Toate preturile includ TVA.
3. Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid, tariful fiind de 10,00 RON. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 7 zile de la efectuarea comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Livrarea se face intre orele 9.00 - 17.00, daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate. Taxa transportului va fi suportata de catre client.
Politica de confidentialitate
1. Datele solicitate de www.indor.ro pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Informatiile obtinute de la dumneavoastra nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra.
2. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
3. S.C. INDOR S.A. nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti - persoane fizice sau juridice - nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Limitare de responsabilitate
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.
Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.
Generalitati
1. Nu suntem raspunzatori pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site.
2. S.C. INDOR S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori provocate de aceasta pagina de web sau pentru eventualele pagube produse prin folosirea nepotrivita a produselor cumparate prin intermediul nostru.
3. Toate drepturile ne apartin. Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea S.C. INDOR S.A. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul explicit al S.C. INDOR S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.
4. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
5. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva continutul site-ului.

 

 

Copyright © 2010 S.C. INDOR S.A. Dorohoi